Indien u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik hier.
Extra nieuwsbrief PPO-Academie
 
 
 

Vraag jij je ook af hoe jij kunt bijdragen aan de invoering van de Omgevingswet, de decentralisaties en innovatie van gemeentelijke dienstverlening? En hoe collega’s dit aanpakken? Ben je benieuwd naar verhalen van burgers en ondernemers? Nieuwsgierig naar goede voorbeelden?

Na de succesvolle Academie rondom het Nationaal Uitvoeringsprogramma Dienstverlening en e-overheid, opgezet door KING/VNG in samenwerking met de VIAG, is het nu tijd voor een breed vervolg. Dat is de PPO-Academie: voor persoonlijke, professionele ontwikkeling (PPO). De PPO-Academie biedt jou het netwerk, kennisen vaardigheden om vanuit je eigen rol innovaties en ontwikkelingen in je organisatie te versnellen.

De maatschappij verandert in snel tempo. Van vaste structuren naar flexibele netwerken. De beweging is zichtbaar en merkbaar, het eindpunt nog niet vastomlijnd. Betrokken zijn en blijven betekent zowel meegaan in, als mee vormgeven aan die veranderingen. Dat vraagt om nieuwe kennis, inzichten én vaardigheden. De PPO-Academie biedt de leeromgeving die het opdoen van die kennis en inzichten en de ontwikkeling van die vaardigheden optimaal ondersteunt.

Leidend in de Academie zijn actuele thema’s van gemeenten, andere overheden en uitvoeringsorganisaties: de Omgevingswet, decentralisaties en (Digitale) Dienstverlening 2020. Ons startpunt is jouw persoonlijke, professionele identiteit. We bezoeken bijzondere projecten van pionierende burgers en ondernemers op locatie in jouw regio. Die ervaringen en kennis zijn het uitgangspunt om (samen) te werken aan je eigen rol en de aanpak van vraagstukken in jouw organisatie. Benieuwd wat de PPO-Academie je als deelnemer oplevert?

Onder andere Jan van Ginkel (gemeentesecretaris Gemeente Zaanstad), Erik Dannenberg (Commissie Dannenberg), Jos Maessen (directeur dienstverlening Gemeente Amsterdam), Jasmijn Kester (rector Vathorst College) en Rik Maes (hoogleraar informatiemanagement) ondersteunen de PPO-Academie en de inhoudelijke inspiratiesessies.

Lees meer op www.ppo-academie.nl

De PPO-Academie biedt publieke pioniers richting in deze radicaal-chaotische tijd

Jan van Ginkel (Gemeentesecretaris Zaanstad)

De PPO-Academie is een uniek platform om samen te leren innoveren in dienstverlening

Jos Maessen (Directeur dienstverlening gemeente Amsterdam)

Mooi dat de ervaringen uit het onderwijs via de PPO-Academie ook beschikbaar komen voor de overheid

Jasmijn Kester (Rector Vathorst College Amersfoort)

 
 
 
 
EVENEMENTEN
 
 
 
NEDICTOR
info@nedictor.nl | www.nedictor.nl
 
 
©copyright NEDICTOR