Indien u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik hier.
SAVE THE DATE - Woensdag 26 april om 15.00 uur Algemene Ledenvergadering
 
 
 

Over enkele weken houdt de VIAG mogelijk haar allerlaatste Algemene Ledenvergadering (ALV) ooit…… Woensdag 26 april wordt dan ook een belangrijke dag voor iedereen die de samenwerking tussen gemeenten op informatiekundige vraagstukken belangrijk vindt.

 

Want de beslissing die u, als VIAG-lid, op 26 april kunt nemen, is de heropleving van de VIAG als een bruisende en actieve vereniging. Volop acterend vanuit de regio, met de juiste thema’s, een nieuwe structuur, waarbij de lobby en invloed in den Haag er weer toe doet. Met het vaststellen van de nieuwe strategische visie en bijbehorende statuten kunt u ons helpen deze vernieuwing door te zetten, die volledig ten goede komen van u als IT-medewerker binnen uw gemeente.

 

De toekomst van de VIAG verandert rigoureus en daar hoort ook een nieuwe naam bij. De VIAG wordt NEDICTOR, de Nederlandse ICT Organisatie; een vereniging van IT-professionals, leidinggevenden, coördinatoren en beslissers in het werkveld Informatievoorziening en Automatisering in Nederlandse Gemeenten. NEDICTOR is niet alleen een afkorting van onze volledige naam maar is ook het Latijnse woord voor ‘een teller’. Want bij NEDICTOR telt elke gemeente, groot of klein mee.

 

En dat is waar u dus over mee kunt beslissen als u aansluit bij de online ALV van de VIAG. Tijdens een online sessie zullen wij u alle ins en outs vertellen van deze grootse wijziging, die helemaal ten dienste van u zal gaan staan. Laat uw stem horen, wees er dus bij op 26 april om 15 uur via deze link

 
 
 
 
EVENEMENTEN
30-03-2023 Zevende week van Grip op informatie
30-11-2023 NEDICTOR congres 2023 - GEANNULEERD
 
 
 
NEDICTOR
info@nedictor.nl | www.nedictor.nl
 
 
©copyright NEDICTOR