Indien u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik hier.
Nieuwsbrief 2024 nr. 05
 
 
 
ALV op 12 juni 2024

Op woensdag 12 juni komen we samen met onze leden om de samenwerking en toekomstmogelijkheden van NEDICTOR te bespreken. Een unieke gelegenheid om jullie stem te laten horen en zo een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling.

De ALV gaat digitaal door van 16uur tot...

 
LEES MEER
 
 
Reminder: Kennissessie AI 30 mei 2024.

NEDICTOR herinnert jullie graag aan onze komende kennissessie over de impact van Artificial Intelligence in de gemeente. Het wordt een inspirerende middag waarin we dieper ingaan op dit cruciale onderwerp voor gemeentes in regio Limburg. 

Datum: Donderdag 30 mei 2024 
Tijd: Inloop...

 
LEES MEER
 
 
 
Haal meer uit Teams.


Sinds we in 2020 wereldwijd tot online communicatie werden gedwongen, zijn oplossingen als Teams uitgegroeid tot de nieuwe overlegstandaard. Toch kan er veel meer met dit platform dan mensen...

 
LEES MEER
 
‘Groningen loopt hard van stapel met genAI’.

De Ethische Commissie Data en Technologie van de gemeente Groningen constateert dat de huidige inzet van generatieve AI schuurt met een aantal waarden, zoals eerder opgesteld in het Ethisch...

 
LEES MEER
 
 
Rijksoverheid werkt aan crisisgame voor ransomware.

De rijksoverheid werkt aan een crisisgame waarmee leidinggevenden kunnen oefenen met ransomware-aanvallen. Dat meldt staatssecretaris Alexandra van Huffelen in eenverzamelbriefDigitalisering.

De...

 
LEES MEER
 
Winstwaarschuwing voor een minister voor Digitale Zaken.

Het digitaliseringsbeleid is versnipperd over meerdere ministeries. Kan een minister voor Digitale Zaken daar verandering in brengen?
‘Aantal voorstanders van minister van Digitale Zaken blijft...

 
LEES MEER
 
 
 
EVENEMENTEN
30-05-2024 Kennissessie AI
12-06-2024 ALV
 
 
 
NEDICTOR
info@nedictor.nl | www.nedictor.nl
 
 
©copyright NEDICTOR