Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Save the date: ManageIT op 14/12 in Antwerpen

02/10/2023

Ben je geïnteresseerd in hoe onze zuiderburen omgaan met hun IT? Ontdek het op het jaarlijkse ManageIT event van onze zustervereniging V-ICT-OR (Vlaamse ICT Organisatie) op 14 december in het Hilton hotel in Antwerpen. Een dag vol straffe keynote sprekers, veel netwerkmomenten en een feestelijk diner als afsluiter.

Reeds gekende sprekers zijn Jef Staes, auteur en architect op het gebied van lerende en innovatieve organisaties, en Menno Lanting, spreker, auteur en innovator. Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van digitale technologie op innovatie, organisaties en leiderschap. 

Binnenkort meer namen en de kans om in te schrijven, maar houd de datum nu alvast vrij in je agenda!

Meer informatie vind je hier.