Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Ordina wint Computable Award beste ICT-dienstverlener 2014

10/11/2014

Nieuwegein, 10 november 2014

Ordina heeft afgelopen donderdag de Computable Award voor beste ICT-dienstverlener van het jaar 2014 gewonnen. Ordina kreeg de onderscheiding op basis van een vakjury en publieksstemmen.

Ordina was genomineerd vanwege de ingebruikname van de nieuwe gemeenschappelijke meldkamer van de politie, brandweer en ambulance in Den Haag voor de veiligheidsregio Haaglanden. Tijdens het project was Ordina verantwoordelijk voor de bouw van de ICT-infrastructuur en de implementatie van de volledige werkplekvirtualisatie. Dit met een zeer hoge betrouwbaarheid en tegen lagere kosten. De jury was met name onder de indruk van de innovatieve aanpak en het feit dat Ordina de stakeholders tijdens het project op één lijn wist te houden.
 
Stépan Breedveld, CEO Ordina, is trots op het winnen van de award. "Dit is fantastisch nieuws voor Ordina. Onze felicitaties gaan uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan dit project. Het is een goed voorbeeld hoe wij ons motto 'ICT, maar dan voor mensen' in de praktijk willen brengen. In een meldkamer mag de techniek je niet in de steek laten en moet de gebruiker goed zijn werk kunnen doen, zonder dat ICT een belemmerende factor is."