Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

DataLand zoekt een Coördinator Data & ICT

16/06/2015

DataLand is het sectoraal gemeentelijke kennis- en gegevensknooppunt dat tot doel heeft o.a. geo-, WOZ- en vastgoedinformatie breder toegankelijk te maken en optimaal te (her)gebruiken. DataLand maakt namens de gemeenten vastgoedgegevens toegankelijk voor publieke en private afnemers. Dat wil zeggen: informatie over bijna 9 miljoen gebouwde objecten op adresniveau.

Maar DataLand doet meer.

We zijn niet alleen ván, maar ook vóór gemeenten. Daarom stimuleert DataLand de kwaliteitsverbetering in gemeentelijke processen en registraties op verschillende manieren: door het organiseren van intergemeentelijke kennisprojecten, het verzorgen van opleidingen, het periodiek leveren van kwaliteitsrapporten aan gemeenten en het ontwikkelen van een knooppunt voor objectgerelateerde registraties.

Voor meer informatie over de vacature klik hier