Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Maak kennis met een nieuw bedrijfslid van de VIAG: The DOC

29/06/2015

Sinds de oprichting is The DOC een betrouwbare partner en klankbord voor bedrijven op zowel nationaal als internationaal niveau. Naast technische oplossingen staat The DOC ook bekend vanwege het inlevend klant vermogen; ontzorgen d.m.v. oplossingen in plaats van techniek. Hierdoor kunnen interessante resultaten behaald worden waarbij techniek van ondergeschikt belang is en veel meer vanuit de oplossing voor de klant geredeneerd wordt.

Gedurende de jaren is The DOC uitgegroeid tot een organisatie met een zeer goede en betrouwbare reputatie in de Oracle wereld, met een brede klantenkring verspreid over diverse sectoren.

The DOC, ‘All about Oracle®’, is gespecialiseerd in Oracle® technologie met een breed pakket aan diensten, toegespitst op ondernemingen die deze wereld technologie in huis hebben of op zoek zijn naar generieke- of klant specifieke oplossingen. De dienstverlening van The DOC focust zich voornamelijk op Managed Services, Business Intelligence, Professional Services en Solutions.

Graag bieden wij u een luisterend oor m.b.t wat er speelt in uw eigen omgeving waarbij onze aanpak zich kenmerkt door te Luisteren en een goede Communicatie, waarbij de term communicatie een mooie uitsnede bevat, namelijk uni, dus u en ik (You & I). En dit is nu net een mooi voorbeeld van hoe het zou moeten zijn. Eerst luisteren en dan samen verder bespreken waarbij u voorop staat en The DOC u graag wil ondersteunen en verder helpen!

Wij komen graag, in een persoonlijk gesprek, met u bespreken waar uw uitdagingen liggen en samen bepalen waar onze dienstverlening aansluit bij uw wensen.