Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

VIAG congres “Informatie Samenleving” 1 en 2 november a.s. in De Efteling

28/07/2015

Het VIAG congres

Het VIAG congres is hét evenement voor VIAG leden, IT managers, de integrale manager, managers publieke dienstverlening, de manager bedrijfsvoering en organisatie, gemeentesecretarissen, het bedrijfsleven en ieder ander die zich bezig houdt met het vakgebied. Op dit jaarlijks terugkerend evenement komt u in een hoogwaardig zakennetwerk, wordt u geïnspireerd, gemotiveerd én wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op uw vakgebied.

Wat kunt u verwachten

Doelstelling is informatie- en kennisoverdracht, bredere toegankelijkheid en gericht op samenwerking. Kortom: Kennis maken en kennis delen in een inspirerende omgeving. De informatiesamenleving wordt geheel digitaal en er is niemand anders die deze ontwikkeling beter kan toelichten dan de digicommissaris drs. Bas Eenhoorn. De goeroe op het vakgebied Informatiemanagement prof. Dr. Ir. Rik Maes staat ook op het VIAG podium in het Theater de Efteling. Kom luisteren en ontmoet de beide heren tijdens het plenaire deel op maandagochtend 2 november aanstaande.

Digicommissaris drs. Bas Eenhoorn                                                            Prof. dr. ir. Rik Maes

                               en                                                   

Naast het inhoudelijke programma (18 parallelsessies) is er een beursvloer waar bedrijven en instellingen zich kunnen presenteren aan de congresbezoeker en waar waardevolle informatie-uitwisseling plaatsvindt.

Congreslocatie

Theater De Efteling

Europalaan 1

5171 KW KAATSHEUVEL

Theater De Efteling

In de foyer van dit prachtige theater zal de beursvloer worden opgebouwd, hier vinden ook alle netwerk moment plaats. Het plenaire congresgedeelte vindt plaats in de grote theaterzaal en op diverse locaties binnen dit theater worden alle parallelsessies gehouden. Een avontuur op zich!

Hotelaccommodatie

Een uitgelezen mogelijkheid om in één van de themakamers te overnachten.

Verzeker uzelf van een kamer in het Efteling hotel door u tijdig in te schijven voor deelname aan het congres. Meer informatie over het congres treft u aan op onze viag congressite