Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Meld u nu aan voor de IBD-Praktijkdag ‘Work IT Out’ op 5 november 2015

14/09/2015

Dit jaar organiseert de Informatiebeveiligingsdienst voor gemeenten haar eerste landelijke IBD-Praktijkdag: ‘Work IT Out’. De IBD doet dit tijdens de Alert Online week en wel op 5 november 2015. De IBD-Praktijkdag vindt plaats in de Glazen Ruimte in Maarssen. Gemeentelijke collega’s op informatiebeveiligingsvlak bij gemeenten zijn van harte welkom op deze dag die uiteraard in het teken staat van informatiebeveiliging- en veiligheid. Er is ruimte voor 200 gemeentelijke deelnemers die de dag kosteloos kunnen volgen. De aanmeldingen gaan hard, inmiddels hebben bijna 90 gemeentelijke collega’s zich aangemeld.

Aanmelden

U kunt zich als gemeentelijke collega aanmelden via het aanmeldingsformulier op de website van de IBD. Deze dag is kosteloos voor gemeentelijke collega’s, mede dankzij de sponsorbijdragen van marktpartijen.

Meer informatie? Klik hIer