Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

PQR organiseert IT-Galaxy 2015 – Always On!

22/09/2015

De Meern, 8 september 2015 – Voor de zevende keer op rij organiseert PQR haar jaarlijkse kenniscongres IT-Galaxy. Op 8 oktober aanstaande worden in Spant! te Bussum maar liefst 25 inspirerende sessies gegeven om kennis en ervaring te delen: online, on stage en on air.

Online, via allerhande devices die continu met het internet verbonden zijn. On stage, waar PQR, klanten en partners hun licht laten schijnen op de expertises datacenter, workspace, cloud en de aanvullende track IT-strategie. On air deelt PQR haar 25 jaar ervaring, waarbij alle informatie altijd en overal beschikbaar is, of het nu op locatie is in het PQR Experience Center, of in ‘the air’. PQR is ‘always on’ en verwelkomt u graag op 8 oktober aanstaande.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier Schrijf u direct in