Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Gemeente Zeist wint award voor beste overheidswebsite

03/11/2015

 

De gemeente Zeist heeft woensdagavond 21 oktober een internationale award gewonnen voor ‘best ontworpen en meest gebruiksvriendelijke website’ in de categorie Overheid. De prijs werd in de Beurs van Berlage in Amsterdam uitgereikt. De prijsuitreiking was onderdeel van een Europese conferentie voor websites die werken met het TYPO3 webcontentsysteem. De awards werden in tien categorieën uitgereikt en in de categorie Overheid behaalde de gemeente Zeist de gedeelde eerste plek samen met de Duitse deelstaat Rheinland Pfalz. De gemeente Zeist ziet de prijs als een mooie erkenning voor de website www.zeist.nl die zo’n jaar geleden geheel vernieuwd is. Het is echter geen reden om stil te zitten. De gemeente blijft de website optimaliseren en staat open voor verbetersuggesties van inwoners. Suggesties zijn van harte welkom via zeist@zeist.nl.

https://www.zeist.nl/inwoner/uitgelicht/nieuws/detail/gemeente-zeist-wint-award-voor-beste-overheidswebsite/