Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

VNG: Uitnodiging Buitengewone ALV 30 november 2015

08/11/2015
maandag 2 november 2015
Ledenbriefnummer: 
Lbr. 15/084

 

 

Hierbij nodigen wij u uit voor de Buitengewone algemene ledenvergadering (BALV) op maandag 30 november 2015, die wordt gehouden in De Jaarbeurs te Utrecht. De agendastukken kunt u downloaden via de speciale BALV-pagina. De presentiekaart, waarmee de gemeente in de gelegenheid wordt gesteld aan de stemmingen deel te nemen, wordt volgende week per brief aan de gemeentesecretaris van uw gemeente toegezonden.

Voorafgaand aan de Buitengewone ALV vindt in de ochtend een VNG bestuurdersdag plaats. U kunt zich aanmelden voor de Buitengewone ALV en de VNG Bestuurdersdag via de congreskalender op de website van het Congres en Studiecentrum VNG.