Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Jeroen Kok wordt Director Operations PQR

25/11/2015

Focus Ewout Alewijnse op organisatieontwikkeling

De Meern, 25 november 2015 – De stijgende vraag naar strategisch advies en de snelheid van IT-ontwikkelingen in de markt zorgen voor veranderingen bij PQR in De Meern. Op 1 november jl. heeft Jeroen Kok Ewout Alewijnse opgevolgd als Director Operations. Alewijnse gaat zich binnen PQR focussen op organisatieontwikkeling.

Vraag en antwoord

PQR vervult al jaren de trusted advisor rol bij veel van haar klanten. Het uitgebreide aanbod van complexe IT-oplossingen verandert snel en klanten hebben steeds vaker behoefte aan strategisch advies. PQR past daarom haar dienstenportfolio aan. Naast het team van Solution Architecten dat begin dit jaar werd uitgebreid, kondigde PQR op IT-Galaxy aan dat haar dienstenportfolio verrijkt is met PQR Lifecycle Services, waardoor PQR haar klanten nu ook in de beheerfase beter kan ondersteunen.

Om adequaat te kunnen blijven reageren op ontwikkelingen op het gebied van cloud, XaaS, migration services, orkestratie en software defined oplossingen is tevens een innovatieteam in het leven geroepen. Dit team is gecreëerd om innovatie-initiatieven vanuit de organisatie te verzamelen, te analyseren en, indien relevant, uit te werken. Zo blijft PQR in staat haar klanten continu te informeren over de laatste ontwikkelingen in de markt.

Met dit brede aanbod van het dienstenpakket en de focus op de gehele IT-levenscyclus is de nieuwe rol van Organisational Change Manager ontstaan, een rol die wordt ingevuld door Ewout Alewijnse. Met deze aanstelling draagt Alewijnse een gedeelte van zijn werkzaamheden over aan Jeroen Kok, die de functie van Director Operations zal bekleden.

Jeroen Kok Director Operations

De functie van Director Operations wordt ingevuld door Jeroen Kok. Kok was als Country Manager Technology Support bij HP Nederland verantwoordelijk voor het leveren van services rondom het datacenter. Bij PQR neemt hij management operations, de aansturing van unitmanagers en projectmanagement voor zijn rekening. “PQR kiest ervoor om de nadruk te leggen op strategische advies en aanvullende diensten in de beheerfase.”, legt Kok uit. “Als Director Operations kijk ik er naar uit om de rol van PQR als advies- én implementatiepartner verder uit te diepen en het operations team te mogen begeleiden en aansturen.” De uitbreiding van het dienstenpakket en de focus op innovatie onderstrepen dat PQR voorop wil blijven lopen in haar vakgebied.

ICT altijd binnen bereik

De 24-uurs economie draagt ertoe bij dat ICT altijd bereikbaar moet zijn. PQR helpt haar klanten hun ICT-infrastructuur op een dynamische manier in te richten om zo strategisch wendbaarder te kunnen opereren en businessvoordeel te behalen. Organisaties zijn op zoek naar een IT-partner die met ze meedenkt voor nu en de toekomst. Met de expertises op het gebied van datacenter, workspace en cloud en het uitgebreide pakket aan IT-services, staat PQR garant voor een stabiele IT-omgeving.

Over PQR

PQR is advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen, waarbij de focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken. Met een set aan IT-services staat PQR garant voor een stabiele omgeving, zodat ICT altijd binnen bereik is.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de ICT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg.

Naast aantoonbare referenties beschikt PQR over veelal de hoogste partnerstatus en certificeringen. PQR is Cisco Premier Partner, Citrix Platinum Solution Advisor & Elite Partner, Hitachi Data Systems Platinum Partner, HP Platinum Cloud Builder Partner, meervoudig Microsoft Gold Partner, NetApp Star Partner, RES Platinum Partner en VMware Premier Partner.

 PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers.

 PQR B.V.

Rijnzathe 7

3454 PV De Meern

www.PQR.com