Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Marktscan Digikoppeling gestart

15/12/2015

De marktscan Digikoppeling is vanaf 1 december te vinden op TenderNed. Deze marktscan is een gezamenlijk initiatief van KING en Logius om overheden inzicht te geven in het productaanbod van leveranciers voor een Digikoppeling oplossing.

KING en Logius vragen leveranciers te reageren op de marktscan Digikoppeling.

Leveranciers kunnen vragen en/of opmerkingen over de marktscan schriftelijk indienen tot 11 december 12.00 uur. Hun productaanbod op de marktscan kunnen zij tot 22 januari 12.00 uur aanleveren. Eind januari 2016 publiceren KING en Logius de resultaten van de marktscan Digikoppeling.

Met deze resultaten kunnen overheden gericht een keuze maken voor een leverancier van een Digikoppeling oplossing. Door eenmalig Digikoppeling te implementeren kunnen overheden snel en veilig berichten uitwisselen met bouwstenen uit de Generieke Digitale Infrastructuur (GDI).