Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

PQR wint aanbesteding Ministerie van Defensie

29/01/2016

PQR wint aanbesteding Ministerie van Defensie

Levering hostingcomponenten en onderhoud

De Meern, 28 januari 2016 – PQR en het Ministerie van Defensie hebben op 30 december jl. een mantelovereenkomst gesloten voor de levering van hostingcomponenten en het onderhoud hierop. Dit contract is gesloten naar aanleiding van een aanbesteding van het ministerie waar PQR, in samenwerking met Detron, op heeft ingeschreven.

Levering Hosting Componenten en Onderhoud
De Defensie Materieel Organisatie (DMO) van het Ministerie van Defensie heeft de aanbesteding ‘Levering Hosting Componenten en Onderhoud’ aan PQR gegund. Het Ministerie van Defensie zocht één merkonafhankelijke organisatie die de hostingcomponenten binnen de productgroepen server, storage en virtualisatie en de daarbij behorende licenties, garantie en onderhoud kon leveren. PQR heeft op de aanbesteding ingeschreven met als resultaat een raamovereenkomst voor een periode van vier jaar. De geboden oplossing biedt de vereiste continuïteit voor de IT-infrastructuur waarmee de DMO in staat is effectief hostingdiensten aan te bieden.

Over PQR

PQR is advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen, waarbij de focus ligt op het veilig en beheerbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken. Met een set aan IT-services staat PQR garant voor een stabiele omgeving, zodat ICT altijd binnen bereik is.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de ICT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg.

Naast aantoonbare referenties beschikt PQR over veelal de hoogste partnerstatus en certificeringen. PQR is Cisco Premier Partner, Citrix Platinum Solution Advisor & Elite Partner, Hitachi Data Systems Platinum Partner, HP Platinum Partner, meervoudig Microsoft Gold Partner, NetApp Star Partner, RES Platinum Partner en VMware Premier Partner.

 PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers.

 PQR B.V.

Rijnzathe 7

3454 PV De Meern

www.PQR.com

@PQRnl