Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuw VIAG bedrijfslid Systemation stelt zich voor

16/02/2016

Gemeenten worden steeds meer afgerekend op efficiënte prestaties en een klantgerichte dienstverlening. Vele worstelen daardoor met vragen als: “hoe voorzien wij burgers van klantgerichte informatie” en “hoe kunnen wij efficiënter omgaan met onze eigen (mobiele) medewerkers?”.

Met mobiele apps kunt u een nieuwe dimensie geven aan de digitale dienstverlening en een bijdrage leveren aan de gemeentelijke bedrijfsvoering en doelstellingen.

Systemation helpt om de inzet van mobiele apps te realiseren en deze naadloos in uw iinfrastructuur te integreren. Samen met onze partners Redora, app ontwikkelaar, en Kony, leverancier van mobiele applicatie ontwikkelsoftware, bieden wij u een oplossing die u in staat stelt om snel en voordelig kant en klare, mobiele apps te ontwikkelen voor alle beschikbare toestellen (Apple, Android, Windows, Blackberry).

 Onze gemeentelijke app store bevat al een groeiend aantal apps die speciaal voor de gemeentelijke markt zijn ontwikkeld, u moet hierbij denken aan:  

·        Mobile Parking voor het digitaal uitschrijven van bonnen voor fiscale, strafrechtelijke en overige handhaving, faciliteren van tellen en controleren van auto’s;

·        Mobile Taxi voor het controleren van taxi vergunningen;

·        Mobile Recreatievaart voor het controleren van vergunningen voor recreatievaartuigen;

.        Mobile Uren- en aanwezigheidsregistratie op basis van aangeleverde planning, accordering door teamleiders en exporteren geregistreerde diensten en activiteiten    voor de salarisadministratie

·        Mobile Mobile Raadplegen Stelsel Basisgegevens

·        Mobile Fietsenhandhaving voor ondersteunen van de handhaving op wrakken, weesfietsen en verkeerd geplaatste fietsen;

·        Mobile Gestolen fietsen om te controleren of je fiets gestolen is. 

Wilt u meer informatie? Ga dan naar www.systemation.nl/kony. U leest daar onder andere waarom Gartner en Forrester het platform van Kony betitelen als het meest complete en toonaangevende platform voor de ontwikkeling van apps.