Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Drie nieuwe pilots voor innovatieve dienstverlening

01/03/2016

Het programma Innovatief standaardiseren in dienstverlening wordt uitgebreid met drie pilots.

Dit schrijft Tjerk Venrooy (programmamanager Innovatief standaardiseren in dienstverlening bij VNG/KING) in zijn nieuwe blog op iBestuur. Ook voor deze drie pilots wordt gewerkt met een ‘doespoor’ en een ‘denkspoor’.

De drie nieuwe projecten heten ‘ondersteuning schuldhulpverlening’, ‘gezamenlijke persoonlijke dienstverlening’ en ‘verbeteren informatiepositie’. “We gaan dit jaar deze drie pilots verder uitwerken binnen ons netwerk van onder meer de VNG, de manifestpartijen en het Kloosterhoeveberaad. We werken samen en leggen de noodzakelijke verbindingen met als doel om deze projecten uiteindelijk op te schalen naar een landelijke standaard,” schrijft Tjerk Venrooy.

Pilotstarter

Meer informatie over de drie nieuwe pilots vindt u op de Pilotstarter: Ondersteuning schuldhulpverleningGezamenlijke persoonlijke dienstverlening .en Verbeteren informatiepositie

Meer informatie

Het hele blog leest u op iBestuur.