Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Provero congres op 24 mei 2016

04/03/2016

Provero is een vakvereniging met haar wortels in het domein van de ruimtelijke ordening. Naast inhoudelijke kennis is er binnen dit domein de afgelopen jaren ervaring opgedaan met de digitale aspecten van het omgevingsrecht. Een ervaring die model staat voor het digitale stelsel van de Omgevingswet. De nieuwe Omgevingswet dwingt samenhang af tussen een groot aantal nu nog gescheiden opererende werkvelden. Om samenhang te bereiken moeten we elkaar ontmoeten, leren kennen en ervaringen uitwisselen. Provero biedt hiervoor de gelegenheid door haar congres open te stellen voor iedereen wie de nieuwe wet raakt. Ook Stadswerk is uitgenodigd om aanwezig te zijn. Leden van Stadswerk krijgen toegang tot het congres en alle andere bijeenkomsten in 2016 tegen een sterk gereduceerd tarief.

Het Provero congres vindt plaats op 24 mei 2016 in Congrescentrum De ReeHorst in Ede. De ruim 20 workshops zijn divers van opzet en worden ingevuld door sprekers van formaat. Met aandacht voor onder meer de Omgevingswet, digitale aspecten, geo-informatie, standaarden en de huidige praktijk biedt Provero een congres dat u niet wilt missen. Graag tot ziens op 24 mei a.s.

Meer informatie en het volledige programma is te vinden op www.verbinddeleefomgeving.nl.