Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Lelystad neemt WhatsApp serieus

15/03/2016

Alle inwoners van Lelystad kunnen voor alle vragen en reactie de gemeente benaderen via WhatsApp

Gemeente Lelystad begon vorig jaar met het inzetten van WhatsApp voor inwoners die vragen hadden over wegwerkzaamheden in de stad. Met ingang van donderdag 25 februari 2016 kunnen inwoners al hun vragen aan de gemeente via WhatsApp stellen. Gemeente Lelystad streeft ernaar om binnen één werkdag te reageren.

Evaluatie voor de zomer

"Voor gemeente Lelystad staat toegankelijkheid van informatie voorop. Door het breder inzetten van WhatsApp wordt het voor inwoners makkelijker om te reageren en hoopt de gemeente  inwoners op een andere manier te bereiken", aldus de gemeente op de eigen site. Zo gaat de gemeente ook de mogelijkheid onderzoeken om informatie te zenden via WhatsApp. Voor de zomer zal gemeente Lelystad het effect van de bredere inzet van WhatsApp evalueren.