Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

VIAG bedrijfslid SPS biedt whitepaper “Mobiel Beheer” aan

15/03/2016

Het Nieuwe Werken, flexibel werken, werken 2.0, tijd-, plaats- en apparaatonafhankelijk werken, allemaal termen om de mobiliteit van het werken aan te duiden. Doordat vrijwel iedereen beschikt over mobiele apparaten en het internet op vrijwel elke plaats toegankelijk is, zijn werknemers in staat hun werkzaamheden ook op een andere plek uit te voeren dan alleen op kantoor. Steeds meer bedrijven bieden geen vaste werkplek meer aan op kantoor, waardoor werknemers verplicht een andere plek moeten vinden om hun laptop te openen. Dit kan zowel thuis als op een flexwerkplek.

In dit whitepaper geven we antwoord op de vraag hoe IT-beheerders, net als de rest van de Nederlandse werknemers, mobiel kunnen werken en toch hetzelfde inzicht behouden als wanneer zij op de vaste werkplek de beheersoftware tot hun beschikking hebben.

 Voor de whitepaper klik hier