Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Mogelijkheden collectivisering ICT & dienstverlening verkend

10/04/2016

Onlangs is er een workshop voor een verkenning naar het organiseren van collectieve gemeentelijke ICT-voorzieningen en dienstverlening in het kader van de Digitale agenda 2020 uitgevoerd. Tijdens de workshop hebbene de leden daarvan al gelegenheid gehad de verkenning in te kijken. Inmiddels is de verkenning gepubliceerd op de website van de VNG.
 
Mocht u de verkenning nog eens rustig door willen lezen of delen met een collega dan kunt u de beschrijving van de workshop vinden via de volgende link: https://vng.nl/onderwerpenindex/dienstverlening-en-informatiebeleid/dienstverlening-aan-inwoners-en-ondernemers/nieuws/mogelijkheden-collectivisering-ict-dienstverlening-verkend
 
Mocht u nog willen reageren of een suggestie willen doen voor het ALV voorstel dan houden we ons uiteraard warm aanbevolen.