Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Algemene Ledenvergadering van de VNG - belangrijke stukken aangeleverd

24/05/2016

Beste leden,

Afgelopen week zijn de stukken voor de Algemene Ledenvergadering van de VNG (datum 8 juni) aangeleverd.

Op de agenda staat onder andere het onderwerp: Toekomst collectieve activiteiten. Dit onderwerp betreft een aantal voorstellen (agendapunten 6, 8, 9 en 10) die betrekking hebben op informatiekundige vraagstukken waar wij ons mee bezig houden. Denk aan de digitale agenda 2020, collectivisering en de financiering hiervan. Wij denken dat het belangrijk is om kennis te nemen van deze stukken en indien nodig uw bestuurder hierover te adviseren.

De stukken kunt u raadplegen op:  https://vng.nl/algemene-ledenvergadering-agenda-en-stukken-2016

 

Voor het voorstel over de collectieve activiteiten, vindt op initiatief van de VNG, op 25 mei een extra bijeenkomst plaats over collectivisering I-voorzieningen en dienstverlening ter voorbereiding op de ALV. De uitnodiging is verstuurd naar de portefeuillehouders ICT en dienstverlening.

De VIAG zal hierbij ook aanwezig zijn.

 

Als je vragen hebt dan kun je contact opnemen met Antoinette van Leeuwen