Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

PQR en SecureLink sluiten strategische samenwerking

30/05/2016

De Meern, 12 mei 2016 – PQR, advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen en SecureLink, een Benelux georiënteerde security en infrastructure integrator, zijn een strategisch partnership aangegaan. Beide bedrijven erkennen dat de individuele expertises de doelstellingen van beide organisaties versterken.

Steeds vaker krijgt PQR de vraag van klanten om hen te adviseren over hoe om te gaan met cybercrime. Om hier in de praktijk invulling aan te geven gaat PQR gebruik maken van de dienstverlening van SecureLink rondom het leveren en beheer van security-oplossingen. Mark Olij, Alliance Partner Manager PQR: “Als security specialist weet SecureLink als geen ander hoe belangrijk het is om security op het juiste niveau te houden. Het is complex genoeg, want de ontwikkelingen op security gebied gaan snel. Het aantal bedreigingen neemt toe en bovendien veranderen deze snel van aard.”

Andersom geeft de samenwerking SecureLink de mogelijkheid om haar klanten proactief te adviseren over datacenter-, workspace- en cloudoplossingen. De eerste gezamenlijke successen zijn een feit. “Onze competenties sluiten haarfijn aan bij die van PQR. Onze klanten vragen ons steeds vaker mee te denken op beide vlakken. Door de samenwerking met PQR kunnen wij klanten beter ondersteunen bij de vraagstukken die leven”, aldus Jos Schimmel, Sales Director SecureLink.

Om de gebundelde kennis op het gebied van een veilige IT-omgeving te delen met de markt, wordt op 31 mei aanstaande een seminar georganiseerd door PQR, SecureLink en VMware.

 

Over PQR

PQR is advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen, waarbij de focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken. Met een set aan IT-services staat PQR garant voor een stabiele omgeving, zodat ICT altijd binnen bereik is.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de IT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg.

Naast aantoonbare referenties beschikt PQR over veelal de hoogste partnerstatus en certificeringen. PQR is Cisco Premier Partner, Citrix Platinum Solution Advisor, Hitachi Data Systems Platinum Partner, HPE Platinum Cloud Builder Partner, meervoudig Microsoft Gold Partner, NetApp Star Partner, RES Platinum Partner en VMware Premier Partner.

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers.

PQR B.V.

Rijnzathe 7

3454 PV De Meern

www.PQR.com

@PQRnl

 

Over SecureLink

Sinds de oprichting van SecureLink in 2003 managen en realiseren zij als security en networking integrator met ruim 230 SecureLinkers, verdeeld over vier vestigingen in Nederland en België, enterprise security architecturen én een hoger security niveau. Met de visie en focus van SecureLink, ingevuld door de juiste specialisten en vendors realiseren zij een gecontroleerde groei met een omzetniveau van 75M in 2015 en worden zij elk jaar beloond met de Graydon Financieel Gezond Bedrijf Award.

 

SecureLink Nederland B.V.

Trapezium 224

3364 DL  Sliedrecht

www.securelink.nl

@SecureLinkNL

Meer informatie en beeldmateriaal
PQR, Karin Mulder, Marketing & Communicatie Manager, tel: +31 (0)30 6629729 +31 (0)30 6629729, e-mail: karin.mulder@pqr.nl.