Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuw bedrijfslid eGem stelt zich voor

21/06/2016

Doorbraak

Tot voor kort viel er weinig te kiezen wat betreft de gegevensuitwisseling van en naar landelijke overheden. Gemeenten hadden Gemnet en deze monopolie gaf bij verschillende partijen weerstand. In deze situatie heeft eGem verandering gebracht. Dat doen wij niet alleen. Samen met Logius, KINGgemeenten, SAAS leveranciers, overheden en vele gemeenten forceren wij langzaam maar zeker een doorbraak.

Diginetwerk en wet GDI

Door de keuzevrijheid zijn overheden in staat om transparant met elkaar op hoger niveau berichten uit te wisselen. In de wet GDI staat straks opgenomen dat een aantal Basisregistraties verplicht gebruik gaan maken van Diginetwerk. Wel fijn dat u als klant de Diginetwerk leverancier kan kiezen wat het beste bij u past. Elke gemeente moet weer in regie komen van zijn berichtenverkeer en weten wat en met wie men communiceert. eGem helpt daarbij en heeft veel hoog geschoolde netwerkarchitecten beschikbaar met kennis van gemeenten. Wilt u een referentie raadplegen over onze professionaliteit? Vraag ernaar of ervaar onze SLA….

eGem verbindt overheden

eGem is een eigenzinnige ICT-leverancier speciaal voor gemeenten, geboren vanuit de behoefte omdat het anders kan. Het anders moet! De combinatie van ICT en lokale overheid heeft al jaren onze harten gestolen. Deze markt kennen wij door en door en hier voelen wij ons thuis.

Dat vind je terug in onze dienstverlening. Dienstverlening met een passie voor kwaliteit en voor onze klanten. Gemak, Genot en Gewin…

Samenwerken

Wij geloven in de kracht van samenwerken en werken met zorgvuldig gekozen leveranciers en partners. Een enthousiast team medewerkers met roots in de ICT en lokale overheid staat dagelijks klaar voor onze klanten. Stuk voor stuk deskundige mannen en vrouwen met tomeloze energie en een uitgesproken wil om er samen het beste van te maken op basis van Kwaliteit, Continuïteit en Kostenbeheersing.

Specifieke diensten

eGem ontwikkelt steeds nieuwe actuele producten en diensten. Gerelateerd aan wetgeving en altijd op basis bewezen dienstverlening. Geen pilots, geen gedoe, maar degelijk, makkelijk en eindelijk een leverancier die u verdient. Kies voor eGem voor veilig email of de eGem-ID pas, de oplossing voor de digitale sleutelbos. Of met onze partners “security Awareness, WhatsApp ‘uw gemeente’ of ownCloud. Of wilt samen met ons iets ontwikkelen, onderzoeken of toetsen….? Wij begrijpen uw omgeving en maken ICT Begrijpelijk, Betaalbaar en Beheersbaar.

Wat kunt u doen?

Laat ook uw stem horen en sluit aan bij ons. Samen zorgen wij ervoor dat overheden weer kunnen kiezen.

Voor meer informatie en contact klik http://www.egem.nl/