Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

VIAG innovatrip Londen, nog enkele plaatsen beschikbaar!

22/06/2016

Reist u mee?

 

 

Onlangs heeft u de uitnodiging om deel te nemen aan de studiereis, die de VIAG van wege het 25 jarig lustrum organiseert, ontvangen.

We kijken terug op een aantal eerdere reizen met verre doelen maar ook dichterbij.

Onze bedrijfsleden geven ons daarbij veelal de mogelijkheid om op bijzondere locaties kennis te nemen van nieuwe ontwikkelingen. Zo zijn we eerder bij Microsoft en de gemeente Seattle op bezoek geweest.  De VIAG kent gemeente en bedrijfsleden onze studiereizen staan uiteraard open voor al onze leden. De kosten worden uiteraard door de deelnemers zelf gedragen.

Dit  lustrumjaar 2016 organiseert de VIAG in oktober een bijzondere innovatietrip naar Londen.  Doelstelling van deze trip is om in te gaan op wat innovatie voor uw gemeente kan betekenen. Dit is uw kans om daar, in een buitenlandse omgeving, samen met uw collega’s meer over te weten te komen! Hoewel London een extreem dure stad is  hebben we gemeend gebruik te maken van de mogelijkheden die we middels deze trip kunnen aanbieden.

 

U reist drie dagen met ons mee waarbij de doelstelling kennisoverdracht, informatie uitwisseling en leren van elkaars ervaringen is en niet te vergeten netwerken.

Wij brengen een bezoek aan het gemeentehuis van Londen en worden ontvangen door de President van onze zustervereniging SocITm. We bezoeken Hewlett Packard Enterprise (HPE) EMEA Customer Experience Centre Londen Dit CEC is de eerste in Europa en geopend op 12 januari 2016. Doel van het ruim opgezette nieuwe experience center is om met geïnteresseerden te praten over nieuwe ideeën, workshops over samenwerking te houden en demonstraties te geven. Innovaties staan in 2016 en de komende jaren hoog op de gemeentelijke agenda, we nemen echter niet altijd de gelegenheid om hierover met collega’s te sparren of ons op een andere wijze te laten inspireren.

Laat u verrassen door de mogelijkheden die deze reis zal bieden. Voor aanmelding en programma klik hier