Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

PQR is HPE Converged Infrastructure Partner of the Year 2016

30/06/2016

Succesvol met consultatieve aanpak

De Meern, 30 juni 2016 – De Business Partner Dag van HPE Reimagine 2016 stond dit jaar in het teken van succesvol samenwerken met partners. PQR, advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen, heeft de groei van Hewlett Packard Enterprise (HPE) in 2016 op het gebied van Converged Infrastructure versneld en is daarvoor met een award beloond.


De Business Partner Dag van HPE Reimagine vond dit jaar plaats op 21 juni in het NBC te Nieuwegein. Deze dag bood naast het netwerken met elkaar, volop mogelijkheden om kennis en inspiratie op te doen van nieuwe oplossingen en innovaties. Aan het einde van een interessante dag stond de uitreiking van de Partner Awards centraal. HPE zet hier de partners die substantieel aan de groei hebben bijgedragen in het zonnetje. Criteria als samenwerking, omzetgroei, volume, services en innovatie zijn doorslaggevend voor het verkrijgen van een award.

Consultatieve aanpak

PQR, HPE Platinum Partner, heeft dit jaar de ‘HPE Converged Infrastructure Partner of the Year 2016’ in ontvangst mogen nemen. "PQR is al jaren een kwalitatief hoogwaardige partner van Hewlett Packard Enterprise", aldus Wijnand Boender, manager Indirect Sales HPE Nederland. "PQR onderscheidt zich door op een eigen en unieke wijze invulling te geven aan de vier Transformation Area's van HPE rondom: Hybrid infrastructure, Workplace productivity, Security en Big Data. PQR was afgelopen jaar aantoonbaar in staat om op basis van een consultatieve aanpak succesvol te zijn bij onze gezamenlijke klanten. Door het bij elkaar brengen van deze geïntegreerde aanpak, is PQR uitgeroepen tot HPE Converged Infrastructure Partner of the Year 2016. We zijn dan ook erg trots dat we PQR tot onze gerenommeerde partners mogen rekenen.”

 

Converged Infrastructure oplossingen

“In lijn met de Transformation Area’s van HPE legt PQR zich steeds meer toe op Converged Infrastructure oplossingen aangevuld met een focus op eenvoud in beheer door de inzet van HP OneView en de belangrijke rol daarin van automation en orchestration”, aldus Mark Olij, Alliance Partner Manager PQR. Het afgelopen jaar heeft PQR in samenwerking met HPE diverse, grote projecten succesvol afgerond. “De kers op de taart is altijd weer de erkenning in de vorm van een award. Daar zijn wij bij PQR erg trots op!”

Over PQR

PQR is advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-, workspace- en cloudoplossingen, waarbij de focus ligt op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken. Met een set aan IT-services staat PQR garant voor een stabiele omgeving, zodat ICT altijd binnen bereik is.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de IT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg. Naast aantoonbare referenties beschikt PQR over veelal de hoogste partnerstatus en certificeringen.

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers.

PQR B.V.

Rijnzathe 7

3454 PV De Meern

www.PQR.com 

@PQRnl