Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

PQR is Hitachi Data Systems (HDS) Partner of the Year 2015

01/08/2016

 

Succesvol met focus op hybride cloudoplossingen

De Meern, 28 juli 2016 – Tijdens de jaarlijkse HDS partnerdag die traditioneel in Scheveningen werd georganiseerd, heeft PQR wederom de prestigieuze award van ‘Partner of the Year 2015’ in ontvangst mogen nemen.


De partnerdag vond dit jaar plaats op 7 juli jl. op het strand van Scheveningen. Deze dag bood naast het netwerken met elkaar, een spannende beach volleybalwedstrijd die voor de partners werd georganiseerd. Aan het einde van een sportieve en zonnige dag stond de uitreiking van de Partner Awards centraal. HDS zet hier de partners die substantieel aan de groei hebben bijgedragen in het zonnetje. Criteria als samenwerking, omzetgroei, volume, services en innovatie zijn doorslaggevend voor het verkrijgen van een award.

Betrouwbare partner met groeipotentie

PQR, HDS Platinum Partner, heeft dit jaar de ‘Best Partner of the Year 2015’ in ontvangst mogen nemen. “PQR heeft zich ook dit jaar weer gemanifesteerd als een betrouwbare partner van HDS. Ze hebben dit jaar wederom de meeste omzet met ons gerealiseerd en wij zien blijvende groeipotentie in de samenwerking tussen PQR en HDS voor de komende jaren.” – Jos van Deijl, Manager Sales & Channel at Hitachi Data Systems.

Hybride cloudoplossingen

“In lijn met de Hybrid Cloud focus van HDS legt PQR zich steeds meer toe op hybride cloudoplossingen. Door de stijgende vraag naar cloudoplossingen en de vele ‘as a Service’- diensten, heeft PQR haar dienstenpakket aanzienlijk uitgebreid”, aldus Mark Olij, Alliance & Cloud Business Development Manager PQR. Het afgelopen jaar heeft PQR in samenwerking met HDS diverse, grote projecten met name in de Healthcare sector succesvol afgerond. “Het is daarom fantastisch om wederom een erkenning te ontvangen in de vorm van een speciale award. Daar zijn wij bij PQR erg trots op!”

Over PQR

Als cloud integrator geeft PQR strategisch IT-advies voor software defined datacenter- en workspaceoplossingen en levert en beheert hybride cloudomgevingen. Met jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken, inclusief bijbehorende IT-services, transformeert PQR infrastructuren tot stabiele (hybride) cloudomgevingen, waarin ICT altijd binnen bereik is.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de IT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg.

Naast aantoonbare referenties beschikt PQR over veelal de hoogste partnerstatus en certificeringen. PQR is Citrix Platinum Solution Advisor, Commvault Platinum Partner, Hewlett Packard Enterprise Platinum Cloud Builder Partner, Hitachi Data Systems Platinum Partner,  Microsoft Gold Partner, Nutanix Elite Partner, RES Platinum Partner en VMware Premier Partner.

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers.

PQR B.V.

Rijnzathe 7

3454 PV De Meern

www.PQR.com 

@PQRnl