Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Zichtbare resultaten Digitale Agenda 2020

06/09/2016

De Digitale Agenda 2020 heeft het afgelopen jaar zichtbare resultaten geboekt die gemeenten verder helpen, schrijft Larissa Zegveld (directeur KING)  in haar blog op VNG Magazine.

Zichtbaar succes

Het succes van de Digitale Agenda 2020 is zichtbaar in bijvoorbeeld de collectieve inkoop van mobiele telefonie en het ontwikkelen van twee landelijke voorzieningen voor gemeenten: Digitale Verhuisservice en Digitale Aangifte Overlijden. De komende tijd zet KING in op het aansluiten van zoveel mogelijk gemeenten op Govroam. Met Govroam kunnen ambtenaren veilig inloggen op het wifi-netwerk van andere aan Govroam deelnemende overheidsorganisaties

Om te laten zien wat al de projecten van de Digitale Agenda 2020 voor gemeenten kunnen betekenen publiceerde VNG/KING de thriller Tegenwind. Ook maakte het een video waarin met een knipoog duidelijk wordt gemaakt welke gevolgen het efficiënt werken van de overheid heeft.

Lees de hele blog op VNG Magazine