Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Toolkit Nederland Digitaliseert

04/10/2016

Er is een toolkit ontwikkeld waarmee overheidspartijen en bedrijven digitale dienstverlening kunnen promoten.

Overheidspartijen bundelen de krachten en stemmen de communicatie over digitale voorzieningen beter op elkaar af. Zodat burgers en bedrijven de samenhang overzien en de digitale overstap maken. Het programma Digitaal 2017 biedt kaders en ondersteunt organisaties waar mogelijk, onder andere op het gebied van communicatie. Onder de noemer Nederland Digitaliseert is hiervoor een toolkit ontwikkeld met banners, advertenties, posters en andere middelen. Overheidspartijen en bedrijven kunnen hier gratis en gemakkelijk gebruik van maken om de voordelen van digitale dienstverlening op een eenduidige en herkenbare manier onder de aandacht te brengen bij burgers en bedrijven.

Meer informatie

Toolkit Nederland Digitaliseert