Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Bedrijfslid Telindus organiseert “Trend Watch – Gemeenten Special” op 24 november 2016

18/10/2016

Informatisering- en automatiseringsafdelingen van gemeenten staan voor grote uitdagingen. Om deze uitdagingen te lijf te gaan vormen gemeenten zich om tot organisaties die flexibel, efficiënt en altijd bereikbaar zijn. Sommige gemeenten zijn hier al mee bezig en andere hebben nog een behoorlijke weg te gaan. Vaak alleen, maar soms ook samen met andere gemeenten in de regio. Hierbij staat het delen van diensten en informatie met als oogmerk meer zekerheid, kwaliteit en continuïteit voorop.

Telindus levert al meer dan 35 jaar IT-oplossingen en -diensten aan vele gemeenten in de Benelux. Dagelijks hebben wij contact met onze klanten, die hun ervaringen met ons delen. Nu is het tijd om hun én onze kennis van de gemeentemarkt met u te delen. Deze ervaringen kunnen u wellicht helpen bij de IT-uitdagingen en beslissingen waar u mee te maken heeft of krijgt.

Tijdens deze speciaal voor gemeenten georganiseerde Trendwatch behandelen ze drie actuele thema’s.

Voor het volledige programma en uitnodiging klik je hier: https://www.telindus.nl/nieuws-events/trendwatch-gemeente-special/