Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

SPS biedt whitepaper “Rust op IT-beheerafdeling, cruciaal voor innovatie” aan

18/10/2016

De subtitel van dit whitepaper is ‘een succesvolle digitale ‘operationele excellence’ met Bimodal IT’. Enerzijds wordt van organisaties verwacht dat zij agile op de continu veranderende markt inspelen en vernieuwen om succesvol te zijn. Anderzijds zijn stabiele, betrouwbare en veilige systemen absoluut noodzakelijk. Innoveren is onvermijdelijk en vraagt om focus en investeringen, maar het creëren en in stand houden van een stabiele basis vraagt dat ook. Dit roept bij organisaties de vraag op hoe dit te organiseren. Volgens analisten van Gartner ligt het antwoord in Bimodal IT.

Om Bimodal IT tot een succes te maken, is het noodzakelijk dat de traditionele basis staat als een huis. Stabiliteit en efficiëntie zijn hierbij key. Pas als men die ‘rust’ in de huidige bedrijfskritische IT-systemen heeft gevonden, kunnen organisaties innoveren. In deze whitepaper geven ze antwoord op de vraag hoe IT-managers deze rust kunnen realiseren.

Voor de whitepaper klik hier