Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Deelsessie 1.2: "Een open innovatieve Gemeente"

17/10/2016

 

Keuzevrijheid is een belangrijk onderdeel van de huidige samenleving. Zou het niet fantastisch zijn vrijheid ook te hebben in de keuze van uw software? Voelt u zich gegijzeld door uw bestaande software leverancier? Heeft u zorgen over de hoge eisen aan beveiliging, privacy of oplopende kosten?

Meer en meer overheden zetten in op Open Source software en daarbij zijn kosten niet de enige motivatie. Door de hoge snelheid van innovatie in de open source markt en de open standaarden die worden gehanteerd, is het een uitstekend alternatief geworden voor "proprietery" software.

Door gebruik te maken van Enterprise Open Source, krijgt u de innovatie, de veiligheid en de lagere kosten, zonder de zorgen.

 

Yvo Wiskerke, Key accountmanager Redhat