Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

FINAL CALL VIAG CONGRES 2016

01/11/2016

Kom, luister, discussieer en netwerk mee

Op zondag 6 november start het VIAG congres 2016. Veel deelnemers hebben zich inmiddels al aangemeld.

Tijdens het congres gaan we samen nieuwe inzichten delen en uiteraard met elkaar netwerken rondom het thema 'informatiesamenleving'. Want wij leven niet in een tijdperk van verandering, wij leven in een verandering van tijdperk. Leer over het implementeren van een Hybride Cloud infrastructuur, Activity Based Working, nieuwe security tools en de PrivacyManager. Dit congres wilt u toch niet missen?

Gastspreker: Guido Thys, De Dwarsdenker! 


Kijkt u naar het verleden of naar de toekomst? Wie naar de toekomst kijkt, ziet altijd heel veel mogelijkheden. Stel beslissingen niet uit, maar maak de juiste keuzes op het goede moment. "Wacht niet tot het te laat is!"

Voor meer informatie over het VIAG congres, zoals het thema en locatie klikt u hier en voor direct inschrijven gebruik deze link. Wij ontmoeten u graag op 6 en/of 7 november op de congreslocatie Hart van Holland te Nijkerk.

Laat u niet onbetuigd, discuseer en leer mee op het VIAG congres 2016!