Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Tweede druk van de thriller Tegenwind

01/11/2016

VNG/KING heeft op 16 september 2016 de tweede druk van de thriller Tegenwind gepubliceerd.

De thriller neemt de lezer mee in de drie ambities van de Digitale Agenda 2020. Een bijzonder verhaal dat zich afspeelt in de gemeente Turfburg en waar veel gemeenten zich in zullen herkennen. VNG/KING bracht de eerste druk in juni van dit jaar uit.

Digitale Agenda 2020

De drie ambities van de Digitale Agenda 2020 zijn: open en transparant in de participatiesamenleving, werken als één efficiënte overheid en massaal digitaal, maatwerk lokaal. De drie ambities worden door en voor gemeenten vertaald in talloze initiatieven. Hoe ziet dat er uit in de praktijk? En met welke uitdagingen en oplossingen krijgen gemeenten te maken? Dat wordt duidelijk in de thriller Tegenwind.

U kunt een papieren exemplaar van de thriller aanvragen via info@kinggemeenten.nl, maar ook kunt u een digitale versie downloaden.