Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Dimpact congres 'Coöperatieve kracht; samenwerking loont!

04/11/2016

Op 17 november 2016 organiseert Dimpact het congres 'Coöperatieve kracht; samenwerking loont!'. Graag willen zij dit congres onder de aandacht brengen van de VIAG leden. 

Op het congres staat de dienstverlening van gemeenten centraal. De maatschappij ontwikkelt zich in razend tempo, het is teveel voor gemeenten om zelfstandig de vertaling te maken naar moderne dienstverlening. Door te collectiviseren, kennis te delen en capaciteit te bundelen kunnen gemeenten aan de slag. Samen kijken zij naar de landelijke opgaven voor gemeenten met gerenommeerd sprekers zoals Larissa Zegveld (directeur KING) en Bas Eenhoorn (Digicommissaris). Daarnaast bestaat hun vereniging 10 jaar. Zij zullen hier tijdens het congres ook even bij stilstaan en laten zien waar 10 jaar samenwerken hen heeft gebracht.

Voor meer informatie en aanmelden klik op bovenstaande link.