Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Uitstel wet GDI betekent hopelijk geen afstel

29/11/2016

Larissa Zegveld blogt over de noodzaak van de wet GDI.

Het conceptvoorstel voor de eerste tranche van de wet Generieke Digitale Infrastructuur (GDI) mist essentiële onderdelen, omdat deze worden doorgeschoven naar volgende tranches. Dat vindt KING-directeur Larissa Zegveld.

Blog

In de blog ‘Wet GDI: uitstel betekent hopelijk geen afstel’ houdt ze een pleidooi waarom de wet GDI hard nodig is voor het beheren en doorontwikkelen van het landelijke stelsel aan digitale voorzieningen én waarom het opdelen van de wet in tranches geen goed idee is. Zegveld spreekt in de blog ook namens Arthur Dallau, directeur van de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB), Andre Regtop, Algemeen Directeur bij ICTU en Hans Verweij, Directeur Projecten bij ICTU.