Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Mogen wij u uitnodigen samen ons toekomstige netwerk vorm te geven?

31/01/2017

 

Veilige en betrouwbare ICT is van steeds groter belang voor onze maatschappij. De ontwikkelingen om ons heen gaan razendsnel, zowel op het vlak van regelgeving, nieuwe technologieën als op thema’s als Smart Cities. Het Gemnet speelt een belangrijke rol in de informatie-uitwisseling  en -afhandeling tussen de diverse overheden. Het Gemnet netwerk is van en voor Lokale Overheden en als KPN willen we graag met VIAG-leden in een inspirerende (Scrum-)sessie komen tot een hernieuwd fundament waarmee Gemnet ook in de toekomst relevant blijft voor Lokale Overheden. Wij zien dit niet als een eenmalige sessie: KPN wil voortaan met regelmaat met klanten,  partners en andere belanghebbenden (zoals VIAG-leden) op ‘co-creatieve’ wijze verschillende onderwerpen en thema’s bespreken en zo gezamenlijk onze toekomst  en samenwerking vorm geven.

Dus: doe mee! Wij stellen u als betrokkene en kennishebber graag in de gelegenheid onze diensten te helpen verbeteren en vormen, zodat wij samen bijdragen aan betere dienstverlening aan burgers, bedrijven in een leefbare samenleving.

 

Deze eerste Scrum-sessie wordt gehouden op 3 maart van 9.30 – 13.00 uur in Houten.

Faciliteiten voor en tijdens deze sessie verzorgen wij uiteraard.

Er is ruimte voor 12 deelnemers en na aanmelding via deze link nemen wij contact met u op voor nadere informatie.

Voor eventuele vragen kunt u uiteraard contact opnemen met Rik Budel via 06-53364197 of rik.budel@kpn.com van KPN Lokale Overheid