Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Geheel vernieuwde website GV Centric!

14/02/2017

Met trots presenteren zij u hun nieuwe website! Een geheel nieuwe uitstraling, overzichtelijk en kleurrijk opgebouwd met up-to-date informatie. De site is beter toegankelijk, meer gebruikersgericht en uitnodigend!

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe website ook geschikt is voor gebruik op bijvoorbeeld smartphones, is gebruik gemaakt van een responsive design. Dat betekent dat de website schaalt naar het apparaat waarop hij wordt bekeken. U kunt de website dus even gemakkelijk op de smartphone of tablet bekijken als op de laptop of desktop.

Zij zijn erg enthousiast over onze vernieuwde website en hopen dat u dat ook bent. Heeft u nog vragen of suggesties? Neem dan contact met het op.

http://www.gvcentric.nl/geheel-vernieuwde-website-gv-centric/