Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

RedHat organiseert op 11 mei a.s. sessie "Data Virtualisatie"

11/04/2017

 

Wanneer: Donderdag 11 mei, 09.30 - 12.30

Waar:  Igluu Den Haag Louis Couperusplein 2 2514 HP Den Haag www.igluu.nl Room: Eline Vere (5e verdieping)

Gemeenten hebben niet langer een gebrek aan gegevens; maar een gebrek  aan de juiste gegevens op het juiste moment, zonder de data te hoeven kopiëren. Door het gebruik van Data Virtualisatie, bent u als gemeente in staat om de data bij de bron te houden, denk hierbij bijvoorbeeld aan de kernregistraties.

Red Hat JBoss Data Virtualisatie is een integratie oplossing die over meerdere databronnen heen de gebruiker in staat stelt om de onderliggende bronnen te behandelen als één enkele bron, waardoor het mogelijk wordt om data te leveren van de onderliggende bronnen in de vereiste vorm-op het juiste moment aan diverse applicaties en gebruikers en hierop de logging en auditing te centraliseren. Dit alles zonder het nogmaals kopiëren van de data.

Agenda:

  1. Introductie - Achtergrond
  2. Red Hat JBoss Data Virtualization
  3. Hands-on - Data Virtualisatie 
  4. Nabespreking - Q&A
  5. Lunch 

 Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Frederik Cazius: fcazius@redhat.com

Registratie link: https://www.redhat.com/en/about/events/red-hat-data-virtualisatie-haag-2017