Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Gegevensmanagement opleiding

11/04/2017

Elke gemeente is druk met ontwikkelingen zoals de Digitale Agenda 2020, invoering van de Omgevingswet en blockchain. De complexiteit van taken neemt toe, de vraag om snelheid en wendbaarheid groeit met de dag en de eisen rondom privacy en gegevensbescherming stapelen zich op. Hoe blijf je in control?

Gegevensmanagement is het fundament van de gemeentelijke informatievoorziening. Goed gebruik van gegevens versterkt de informatiepositie van professionals en bestuurders, verbetert de besluitvorming en biedt mogelijkheden vraagstukken op een nieuwe manier aan te pakken. Maar hoe organiseer je dat?

Vraag jij je ook af hoe je in control blijft in de stroom van ontwikkelingen? Hoe je gegevensmanagement goed organiseert in jouw gemeente? Welke instrumenten en toepassingsmogelijkheden er zijn? En wat waar werkt? Dan is de opleiding gegevensmanagement iets voor jou.

De PPO-Academie ontwikkelt in partnerschap met KING en in lijn met de GEMMA referentiearchitectuur de opleiding gegevensmanagement. De opleiding is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij gegevensmanagement. Denk naast gegevensmanagers aan informatiemanagers, regisseurs informatiemanagement, architecten, ICT projectmanagers en beleidsmedewerkers ICT. De opleiding bestaat uit vijf dagen op een inspirerende locatie en start in juni 2017.

Wil je op de hoogte blijven en meer informatie ontvangen? Meld je dan hier aan