Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

“Peter van Gastel nieuw bestuurslid en penningmeester VIAG”

25/04/2017

Tijdens de algemene leden vergadering van 24 maart 2017 is Peter van Gastel (gemeente Eindhoven) voorgedragen als nieuw bestuurslid en penningmeester van de VIAG.

Peter is 57 jaar, 34 jaar getrouwd en werkt al 36 jaar bij de gemeente Eindhoven.Hij heeft inmiddels al 32 jaar ervaring in automatisering in diverse functies. Van systeembeheerder, informatieanalist, coördinator I&A, afdelingshoofd, beleidsadviseur, businessanalist tot zijn huidige functie als data-analist bij het team Acquisitie bedrijven sector Economie. Peter is al sinds het jaar 2000 als lid aangesloten bij de VIAG. De ALV heeft ingestemd met deze voordracht.

Als bestuur zijn we blij met Peter als aanvulling op het bestuur. Wij bedanken Antoinette van Leeuwen (gemeente Zeist) die sinds begin januari 2015 binnen het bestuur de rol van penningmeester heeft ingevuld.