Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

HPE organiseert Reimagine op 20 juni a.s. te Nieuwegein

23/05/2017

Als alles en iedereen digitaal met elkaar verbonden is, wat betekent dat dan voor u, uw organisatie en de wereld om ons heen?

Hewlett Packard Enterprise voorspelt dat er in 2025 meer dan 50 miljard intelligente devices verbonden zullen zijn met elkaar en met het internet. Deze devices worden aangestuurd door talloze applicaties en maken gebruik van enorme hoeveelheden gegevens waarmee nieuwe kansen en uitdagingen mogelijk zijn. Ontdek op 20 juni tijdens Reimagine 2017 hoe HPE uw organisatie kan helpen profiteren van deze kansen. U vindt er oplossingen die snel, flexibel, schaalbaar en "composable" geleverd kunnen worden. Ervaar zelf op deze dag tijdens de diverse presentaties en op de beursvloer hoe HPE en Aruba, onderdeel van HPE, nieuwe mogelijkheden kunnen bieden op het gebied van Hybride IT, Intelligent Edge, Internet of Things, op data-gebaseerde oplossingen en Services.

Bent u op zoek naar visie, inspiratie en praktische antwoorden? Registreer direct!

Zij kijken uit naar uw komst naar Reimagine 2017!

http://h41382.www4.hpe.com/reimagine_2017/nieuwegein