Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Equinix opent nieuw Datacenter AM4

06/06/2017

 

Op 5 juli om 13:30 uur a.s. opent Equinix de deuren van het nieuwe datacenter AM4 tijdens het evenement ‘Innovation at the Digital Edge’. Leden van de VIAG kunnen zich registreren voor dit evenement waarbij trends in cloud computing, digitale samenwerking, mobiliteit en het Internet of Things (IoT) samenkomen.

Gastspreker is onder meer Constantijn van Oranje in zijn rol als Special Envoy van Startup Delta. AM4 staat op de bakermat van het internet in Nederland: het Science Park in Amsterdam. Neem deel aan een rondleiding door het state of the art datacenter en ervaar zelf waarom de Volkskrant al enthousiast schreef over dit spectaculaire 72 meter hoge gebouw.

Let op: er is slechts een beperkt aantal uitnodigingen beschikbaar, deze worden alléén toegekend na registratie.

AM4 video: https://youtu.be/oxQe0dQpf1A

Inschrijven is niet meer mogelijk.