Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Waterschappen en Belastingkantoren gaan deelnemen aan govroam

06/06/2017

Op 16 mei heeft Het Waterschapshuis namens de waterschappen, hun belastingkantoren, de Unie van Waterschappen en Het Waterschapshuis een contract afgesloten met Stichting govroam. Hiermee worden schaalvoordelen en aanzienlijke besparingen gerealiseerd in onder meer eenmalige aansluitkosten en deelnamekosten.

Eén keer inloggen, overal online
Govroam geeft medewerkers en bestuurders van de waterschappen probleemloos toegang tot WiFi-netwerken, op alle deelnemende locaties (binnen de overheid) waar govroam wordt aangeboden. Veilig en zonder steeds opnieuw in te loggen. Het gebruik maken van onveilige verbindingen die in de buurt zijn behoort met het aansluiten op govroam tot het verleden. Naast het gebruiksgemak voor de medewerker betekent govroam ook een stuk gastvrijheid en imagoverbetering naar bezoekers van deelnemende organisaties.

Snelle groei govroam
Govroam wordt door steeds meer overheden gebruikt. De snelle groei komt voort uit de behoefte van overheden om veilig en flexibel te werken en uit de eenvoud van de oplossing.

Kijk voor meer informatie op http://www.govroam.nl of neem contact op met: