Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Uitnodiging Native Consulting discussiesessie “Door gemeenten voor gemeenten” 29 juni 2017

20/06/2017

De samenwerking tussen de gemeente Hillegom, Lisse en Teylingen (HLT) is per 1 januari 2017 gestart. De informatievoorziening bij samenwerkingen voelt bij de start als een Gordiaanse knoop. Van drie organisatieculturen, drie versies informatiebeleid, drie applicatielandschappen en informatiearchitecturen naar één. In het eerste deel van de presentatie vertellen Rita en Mariëlle hoe HLT dit met anderhalf jaar voorbereidingstijd aangepakt heeft. Jantine Kooijenga van DUO+ en Nancy Verdijk van Bedrijfsvoeringseenheid Bommelwaard lopen tegen soortgelijke uitdagingen aan.

Zij gaan hier tijdens het discussiepanel (het vervolg van de eerste presentatie) ook nog kort op in. Waar zitten de overeenkomsten en uitdagingen? Wat kunnen we van elkaar leren? Door een dagdeel met meerdere samenwerkingsverbanden in discussie te gaan werken we met Door gemeenten voor gemeenten aan een nieuw soort kennisdeling, namelijk door tijdelijk een “community” op te zetten. 

U kunt zich aanmelden voor een ochtendsessie (09.00-12.00 uur).

Aanmelden is GRATIS en hier kunt u zich inschrijven: klik hier. Na het verzenden van de aanmelding krijgt u een bevestiging van ontvangst. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de snelheid waarmee u zich aanmeldt, zult u op korte termijn horen of u deelnemer bent. Ook zullen wij kijken naar uw functie, zodat wij deze discussie met de juiste collega's kunnen voeren en daarmee de verwachtingen kunnen managen. Het maximaal aantal deelnemers is 35. VOL=VOL. Let op: u mag maximaal twee personen per gemeente opgeven.

Voor meer informatie http://www.nativeconsulting.nl/tdocumenten/docdetail.aspx?pKey1=300