Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Uitnodiging aan jonge informatie professionals

20/06/2017

        

Regelmatig verbazen we ons dat we zo weinig jonge gemeentelijke informatiekundigen zien op congressen en netwerkbijeenkomsten. Natuurlijk weten we dat de gemeentelijke populatie aan het vergrijzen is. Maar we weten ook dat er nieuwe veelbelovende kenniswerkers rondlopen.

Waarom zien we die dan niet op congressen als het VIAG congres, “De informatie gestuurde overheid”, Overheid 360⁰ en de VIAG-themadagen? Zien we ze over het hoofd? Is de informatiebehoefte van de jonge I&A professional heel anders? Of ligt het aan de vorm?

Wij, twee vertegenwoordigers van de oude garde, missen ze! We denken dat ze inspirerende toevoegingen kunnen geven en ons op andere gedachten kunnen brengen. Graag komen we dan ook met jou in contact om met een aantal van je generatiegenoten dit thema te bespreken. Graag horen we van jullie:

  • Waar je behoeft ligt?
  • Welke vorm dit moet hebben?
  • Hoe dit georganiseerd kan worden?

We nodigen je daarom uit om lang te komen bij de Gemeente Stichtse Vecht (een gemeente die wél jonge collega’s weet te binden) op vrijdag 7 juli om 9 uur.

 We willen daar graag je vragen beantwoorden. Een aftrap zal gegeven worden door Anette van Hussel, gemeentesecretaris aldaar.

Zin in deze Meet up? Meld je aan door een reply aan de voorzitter van de VIAG (ArendvanBeek@viag.nl)

Ken je nog een collega die aan dit profiel voldoet – geef zijn/haar naam dan even door.

 

Met vriendelijke groet,

 

Arend van Beek – Voorzitter van het VIAG

Rolf Meursing  - Directeur Odinfo