Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Verplaatsen VIAG themadag 15 september 2017 naar 13 december 2017

12/09/2017

 

Tot onze spijt hebben wij op het laatste moment het besluit moeten nemen om de geplande VIAG themadag van vrijdag 15 september a.s. te verplaatsen naar 13 december 2017.

Door diverse oorzaken (vnl. vakantie) en een aantal afmeldingen door ziekte, is gebleken dat wij niet het gewenste aantal deelnemers (30 à 40) op deze themadag mogen verwelkomen. Als bestuur hebben wij alles in het werk gezet om dit alsnog voor elkaar te krijgen maar het is ons niet gelukt.

Wij vinden het als VIAG bestuur onze verantwoordelijkheid om de sprekers een podium te bieden dat recht doet aan de investering (tijd, personeel, voorbereiding e.d.). Daarom hebben wij het besluit genomen om de geplande themadag van a.s. vrijdag 15 september door te schuiven naar woensdagmiddag 13 december a.s.

De leden die zich hadden aangemeld hebben inmiddels een persoonlijk bericht ontvangen.

Noteer de datum van 13 december alvast in uw agenda.