Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nomineer een collega voor de Publiek Denken Top 100: wie is de beste ambtenaar van 2017?

03/10/2017

Publiek Denken organiseert de zevende editie van de PD Top 100 Beste Ambtenaar 2017. We richten de schijnwerper op ambtenaren die een excellente prestatie hebben geleverd. Wie zijn de succesvolle sleutelfiguren bij de overheid? En wat maakt hen tot een voorbeeld voor anderen? Met deze verkiezing wordt de aandacht gevestigd op een beroepsgroep die vooral achter de schermen opereert.

Uitblinker gezocht m/v

Wie volgt Sabine Kern, winnaar 2016, op en mag zichzelf straks Beste Ambtenaar 2017 noemen? Ambtenaren uit alle overheidslagen (onder andere Rijk, provincies, gemeenten, waterschappen, ZBO’s en agentschappen) mogen een collega nomineren waarvan zij vinden dat zij/haar prestaties in de spotlights gezet mogen worden. Hij/zij inspireert, motiveert en enthousiasmeert anderen met zijn/haar inzet, gedrevenheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Nomineer je collega
Tot 15 oktober kunnen ambtenaren hun collega nomineren voor de PD Top 100. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen rijksoverheid en decentrale overheden (gemeenten, provincies en waterschappen) en tussen management, beleid en uitvoerend/ondersteunend. Er wordt een jury- en publieksprijs uitgereikt; juryvoorzitter dit jaar is Jantine Kriens, voorzitter Directieraad Vereniging van Nederlandse Gemeenten VNG. Nomineren is mogelijk via de website publiekdenken.nl.

Publiek Denken

Publiek Denken, het platform voor de publieke professional, publiceert in de editie van 19 december aanstaande een verslag van het juryberaad, interviews met de winnaars en de complete PD Top 100 (namen en functies).