Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Finalisten Beste Overheidsorganisatie 2017 bekend

17/10/2017

De drie finalisten voor de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2017 zijn bekend. Staatsbosbeheer, Waterschap Brabantse Delta en Stadsregio Parkstad Limburg gaan met elkaar de strijd aan in de finale, die op 20 november aanstaande wordt gehouden in de Ridderzaal.
De jury, onder voorzitterschap van de burgemeester van Utrecht en VNG-voorzitter Jan van Zanen is onder de indruk van de kwaliteit van de drie finalisten. De organisaties staan dicht bij de burger en bouwen aan samenwerkingsverbanden met de externe omgeving. Daarnaast spelen de organisaties goed in op een veranderende samenleving en scoren zij hoog in het centraal stellen van hun opgaven.

Bekijk de website voor meer informatie over de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2017:www.overheidsorganisatievanhetjaar.nl/