Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Uitnodiging: Bechtle Unified Communications Event 1 november 2017

17/10/2017

 

Bechtle direct nodigt je uit voor het informatieve en inspirerende Bechtle UC Event op 1 november op ons vernieuwde hoofdkantoor in Eindhoven. Het Bechtle UC Event staat geheel in het teken van Unified Communications en alles wat daarbij komt kijken.

UC: de standaard van de toekomst.

Mensen verbinden door middel van Voice over IP, videobellen, chat en digitale ruimtes. Door verschillende vormen van communicatie te integreren geeft UC een nieuwe dimensie aan het begrip samenwerken. Op het Bechtle UC Event maak je kennis met de beste communicatie oplossingen van verschillende fabrikanten.

Meer informatie linken naar: https://shop.bechtle.nl/nl/webpage/bechtle-uc-event--c3540